01/02

Свързани новини

21.03.2019 13:30

Перфектният касов апарат - малък размер и XXL-качество

Видян 1524 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Остават по-малко от две седмици до крайния срок за подмяна на касовите апарати според Наредба Н-18. Голяма част от регистрираните по ДДС търговци,производители, дистрибутори и бизнесмени все още се чудят, гледат, сравняват, притесняват какво фискално устройство и софтуер да изберат, за да работят безпроблемно и удобно. Има ли апарат, който съчетава лесна употреба, високо качество и отлична цена, и в същото време отговаря на всички нови изисквания на НАП? Оказа се, че да!


Мобилният касов апарат ZIT B20 на фирма „ЗИТ” е абсолютният хит сред представителите на дребния и средния бизнес, сочи анкета сред търговци, производители, куриери и др. Те категорично го определят като най-лесното за употреба фискално устройство на пазара.Компактният, удобен и практичен апарат на фирма „ЗИТ” е сред най-предпочитаните устройства от хората, занимаващи се с разносна търговия и куриерски услуги, собствениците на малки търговски обекти, фризьорски салони, сергии на открито, улични павилиони за храни, стоки, цветя и пр., както и от всички останали потребители, за които „малкото е повече”. А „малкото” при ZIT B20е само цената и размера на касовия апарат; всичко останало е с XXL-качество, споделят доволни потребители.  


Един от най-новите мобилни касови апарати на българския пазар е съчетание от компактни размери,висока производителност,иновативни технологии, ергономичен и елегантен дизайн, удобна клавиатура,„умен” и лесен за употреба софтуер, удароустойчивост, супер издръжливост на всякакви външни и метеорологични влияния. Сред уникалните предимства на ZIT B20 е че той може да се зарежда от всяко клиентско устройство с USB интерфейс - адаптер, компютър, power bank, кабела на мобилния телефон и др. Моделът  се отличава и с бързо и лесно зареждане на хартията, големи операторски и клиентски дисплеи с подсветка. Освен задължителната дистанционна връзка с НАП чрез GPRS, моделът поддържа и Bluetooth интерфейс завръзка с компютър, таблет, смартфони др.Касовият апарат може да работи и с различни търговски софтуери в режим 'Фискален принтер',като връзката с компютър се осъществява чрез стандартен USB кабел.


И това не е всичко - при закупуване на хитовия малък мобилен касов апаратна фирма „ЗИТ”, която има над 50-годишна успешна история на българския и световните пазари, клиентът получава напълно готов за работа фискализирано устройство! В крайната цена са включени и всички необходими услуги: регистрация в НАП, програмиране и фискализация, абонамент за СИМ карта и договор за техническо обслужване за 12 месеца!


Повече подробности за „малкия-голям”ZIT B20и какъв специален подарък ще получи всеки поръчал го онлайн клиент, вижте на https://zit.bg/bg/products/3717/mobilen-kasov-aparat-zit-b20-kl-s-bateria.html



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

водолей

Съвсем не лош ден

Съвсем не лош ден, макар че може би ще се наложи дълго