Свързани новини

14.03.2019 14:26

Как може 900 000 лв. да чакат амнистия на мюфтийството, вместо изпълнителят на НАП да ги вземе за държавата, пита Валери Симеонов?

Видян 2257 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Част от вчерашния ни материал, посветен на несметните богатства на „бедното" мюфтийство, които се опитахме да изброим в цялата им почти необятна величина – конкретно съдбата на неотдавна продаден за 900 000 лв. терен в Банкя, стана специална тема на ексвицепремиера и лидер на НФСБ Валери Симеонов.


Той се учуди как е възможно публичният изпълнител на НАП, който е държавен чиновник, да не преведе веднага сумата по запорираната сметка на организацията, а да държи огромните пари в очакване на гласуваната от ГЕРБ и ДПС амнистия. Значи, заключи Симеонов пред СКАТ, предложението на финансовия министър Горанов отдавна е било вече договорено и за него са били информирани всички по веригата.


Депутатът от Обединени патриоти напомни в тази връзка акцията Хоро на данъчните, при която преоблечени в народни носии те глобиха баби в читалище, че дали 1,50 лв. такса без касова бележка на своя хореограф.


Симеонов още веднъж разказа, че голяма част от дължимите от Мюфтийството 8,25 млн. лв. са от осъждания за оспорвани държавни имоти, а останалите са предимно лихви, докато заплатите на имамите идват от турския Дианет – държавната служба на съседната държава, която провежда нейната нарочна религиозна политика. Това всъщност е най-скандалното в случая.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

рак