Свързани новини

14.03.2019 11:45

Задържаха 42-годишен мъж за убийството на майка си в Дианабад

Видян 1143 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 42-годишен мъж е задържан за убийството на майка си, обяви градският прокурор на София Емилия Русинова по време на брифинг, предаде Фокус.


„Столичната дирекция на вътрешните работи под ръководството на СГП за тежко криминално престъпление, убийство и то от син на майка. Деянието е извършено на 10 март най-вероятно вечерта в Дианабад. Сигналът в СДВР е подаден на 12 март от съседи, след като колеги на починалата са я потърсили, тъй като не се явила 2 дни на работа. Починалата жена е на 64 г., събраните към настоящия момент доказателства, на базата на които във вчерашния ден СГП повдигна и обвинение са за това, че нейният син е извършил това жестоко криминално престъпление“, обясни прокурор Русинова.


По думите ѝ от събраните доказателства става ясно, че най-вероятно смъртта е настъпила в резултат на травматична кръвозагуба. „Установено е, че са нанесени около 15 прободно-прорезни рани в областта на гръдния кош и корема. Има такива рани и по лицето и защитни по ръцете. Това, което сме установили към настоящия момент е, че деянието е извършено след употреба на алкохол от страна на обвиняемия и възникнал конфликт точно по повод употребата на алкохол. Лицето е задържано, обвиняемият е задържан с мярка задържане под стража до 72 часа и в утрешния ден ще бъде изправен пред СГС с искане от страна на прокуратурата за налагане на най-тежката мярка за неотклонение, а именно задържане под стража“, каза още градският прокурор на София и уточни, че мъжът е задържан още на 12 март вечерта в хотел в София.
По думите на прокурор Русинова задържаният е на 42 години, който има криминални регистрации, но не е осъждан. Има данни, че мъжът е водил и скитнически начин на живот.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

НОИ

Отпускат над 13 милиона лева за увеличение на заплатите в НОИ

Над 13 милиона лева ще бъдат отпуснати за ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

риби

Вашата интуиция и съпричастност ще бъдат особено силни днес

Вашата интуиция и съпричастност ще бъдат особено