Свързани новини

10.03.2019 08:13

Борисов: Благодаря, ефенди на ДПС

Видян 2097 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Никога не сме били, няма и да бъдем коалиция с ДПС“, заяви премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов пред женската организация на партията във Велико Търново.


„От 12 години съм казал: „Коалиция с ДПС не правя“, заяви по време на срещата още Борисов, като допълни, че „политическата толерантност изисква“, след като ДПС е подкрепило ГЕРБ за дадено решение, партията да каже: „Благодаря, ефенди“.


Изказването на Борисов дойде ден, след като депутатите на ГЕРБ и ДПС опростиха над 8 млн. лева задължения на Главното мюфтийство с мотив, че това е необходимо, за да може то да започне да получава субсидия от държавата.


Борисов потвърди мотивите по време на изказването си във Велико Търново като допълни, че финансирането за вероизповеданията е „за да няма външна намеса“ и „да се преодолеят последствията от Възродителния процес”. Това стана на 35-годишнината от атентата  срещу вагона Майки с деца на Гара Буново от мюсюлмански активисти.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.