Свързани новини

08.03.2019 16:37

Йотова: Няма полза от остър диалог преди евроизборите

Видян 1197 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Няма полза от партизанщина и остър диалог между партиите преди евроизборите. Трябва да се чуе какво България предлага да се промени в Европейския съюз през следващите години, заяви във Велико Търново вицепрезидентът Илияна Йотова, предаде Фокус.

 Според Йотова кандидатите за евродепутати говорят предимно по национални въпроси. „Няма нищо лошо да се говори по национални въпроси, но това са вече четвърти евроизбори за България. Нека да направим така, че националните проблеми да ги минем през призмата на европейските теми, както и обратното да видим какво е отражението европейските теми върху националната политика и да се опитаме да решаваме всичко онова, което стои като проблеми пред страната ни“, посочи Илияна Йотова.
Йотова е на посещение във Велико Търново, където участва в дебат със студенти и ученици на тема „Разбират ли младите езика на Брюксел?“. Тя подчерта, че за да бъдат мотивирани да гласуват, младите хора трябва ясно да знаят какво днес представлява Европейския съюз.


 „Нямаме нужда от лакирани думички и от изречения, които са втръснали до болка на всички европейски граждани, включително и на българските граждани от 12 години насам. За Европа трябва да се говори открито и честно, с всички проблеми. Днес ще попитам младите хора как ще променят Европейския съюз, защото еднакво опасни са днес и тези, които отричат Европа, и тези, които смятат, че няма нужда от промяна“, посочи Илияна Йотова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

телец