Свързани новини

08.03.2019 12:27

Джамбазки против опрощаването на дълговете на вероизповеданията

Видян 855 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Евродепутатът Ангел Джамбазки се обяви против опрощаването на дълговете на вероизповеданията, възлизащи на възлизат на 8,2 млн. лв. Позицията на ВМРО обаче тепърва ще се обсъжда, каза той пред БНР. Според Джамбазки това е двоен стандарт и несправедливост.


 


Такива огромни задължения не би трябвало да бъдат опрощавани. Трябва да се проследи защо и как са били натрупани, защото едно вероизповедание има, друго няма. Ако бъдат опростени задължения на едно вероизповедание, всички други ще бъдат ощетени. Тук има една сериозна несправедливост“.


Според евродепутата трябва да се направи план за погасяване на задълженията във времето.


За предстоящите европейски избори Ангел Джамбазки смята за най-разумно „Обединени патриоти“ да се явят заедно.


„Най-добрият начин да подредим листа е чрез вътрешни избори. Има достатъчно време. Април е прекрасно време за това. ВМРО ще продължи да настоява за такива вътрешни избори“, обяви той в предаването "Преди всички" на програма „Хоризонт“.


Ангел Джамбазки коментира и плана на Макрон за европейското бъдеще. Според него той е антиевропейски и трябва да му бъде отговорено много категорично


„Предложенията на Макрон са съчетание между социалистическа утопия и френски протекционизъм. Предложенията на Макрон означават фалит на всички източни, в това число и на българските предприемачи. Той прави тези предложения, защото Франция и Германия имат нужда от евтина работна ръка. Тяхната идея е да изсмучат колкото се може повече работници от източната част на Европа и да ги превърнат в нова вълна от гастарбайтери“.


Според Джамбазки тази утопия би разрушила ЕС. Той смята, че добрата алтернатива е връщането към корените на европейската идея.


Евродепутатът изказа мнение още, че партията на Виктор Орбан отдавна няма място в Европейската народна партия:


„ЕНП е една мощна и безволева маса от партии, които нямат нищо общо с християндемокрацията. При тях на дневен ред стои непрекъснато Истанбулската конвенция, джендър образованието, хомосексуалната пропаганда в училище и т.н. Според мен Орбан няма да ги трае още много и най-вероятно ще вземе някакво решение за бъдещето си“.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

козирог