Свързани новини

07.03.2019 12:27

Спецакция в Орландовци срещу престъпна група за наркотици и грабежи

Видян 1085 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Над 15 души за задържани при акцията на МВР и прокуратурата в столичния квартал „Орландовци“ тази сутрин срещу организирана престъпна група, занимаваща се с наркоразпространение, кражби и грабежи, предаде БНР.


Акцията е на сектор „Вътрешна сигурност“ в МВР и Столичната дирекция на вътрешните работи.


Повечето от задържаните са криминално проявени и са познати на полицията, като са се занимавали с грабежи, кражби и наркотици.


Малко по-късно днес ще бъде дадена и информация за действията на Министерството на вътрешните работи.


Все още няма повдигнати обвинения на никой задържан по този случай. Това съобщи зам.-главният прокурор Иван Гешев. От МВР обаче допълниха, че продължават събирането на доказателства по случая.


Престъпната група се е занимавала с изключително разнородна дейност. Това обясни главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов - от производство и държане на акцизни стоки, до грабежи, кражби, разпространение на наркотици, дори и чупене на паметници в гробищата, след което хората, собственици на тези гробове, са били издирвани и карани да плащат за тяхното възстановяване.


Много адреси са претърсени в столичния квартал "Орландовци". Акцията е започнала в 6.00 часа тази сутрин. От МВР оповестиха, че работят по престъпната група от миналото лято.


Все още обаче не е изяснена точната роля на двамата полицаи от Второ районно полицейско управление. Те са заподозрени, че са осигурявали чадър на престъпната група. И двамата работят в "Охранителна полиция". Все още обаче и на тях не са им повдигнати обвинения.


Събирането на доказателства по случая продължава.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

риби