01.03.2019 13:03

Медсестрите викат Оставка, въпреки предателството на синдикатите

Видян 4057 пъти | Коментари 3
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
Въпреки уверенията на синдикатите пред премиера, че "няма да го безпокоят", които коленопреклонно му дадоха синдикатите, медсестрите излязоха на голям протест. Пред Министерството на здравеопазването те викаха Оставка. Медицинските сестри не желаят повече да търпят ресорния неадекватен министър Ананиев, близкия му финансов Владислав Горанов, както и унизителните условия на труд и заплащане, на които те ги обричат. Хубаво е, че пролича и неспособността на профсъюзите да влияят, защото на всички е ясно, че са част от управляващата мафия.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Медицинска сестра 30.06.2019 14:08

    Унизително! Обидно! Заплатата при семейния лекар ми е точно 400 лева. Независимо, че господинът корумпирано точи Здравната каса с по много схеми. Отделно му плащат от фармацевтичните компании за изписване на техни лекарства, има индивидуални сделки с лекари и частни болници за изпращане на пациенти. Всеки може да си направи проста сметка за месечните доходи на джипитата, които са абсолютно излишни! Разпределители, без никаква отговорност към пациентите. Пращат ги на специалист и ръцете са им чисти. Но хората плащат такса и за да бъдат изпратени където и да е! Най-отговорно, като пряк наблюдател и участник в работата на семеен лекар, твърдя, че ДЖИПИТАТА СА НАПЪЛНО ИЗЛИШНИ! Съществуват, за да точат Здравната каса и да опразват джобовете на пациентите. И никой не може да обори това!

  • 002 Солидарен съм! 30.06.2019 14:08

    Помните ли поликлиниките при социализма - регистрационната медицинска сестра по-добре от всяко джипи директно ви пращаше при специалиста без направление, без пари...

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Дори на регистратурите не работеха медицински сестри, служителките там нямаха медицинско образование, но си вършеха работата безупречно. Джипито си кибичи с ръце в джобовете, медицинската му сестра лее пот и единственото, което не може да прави, това е да работи със слушалки. А джипито като може, та какво? Следва МДД за рентген /пише го сестрата/ и хоп, изпраща го на съвестта и професионализма на специалист. Джипито остава в кабинета да чопли семки... Да не говорим, че пак сестрата пише медицинските за минута, а джипито прибира по 20-25 лв. в джоба си за нищо! Тежко и горко на пациентите! А и на сестрите!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

риби

Това е ден за творческа изява и емоционален изблик

Това е ден за творческа изява и емоционален изблик.