Свързани новини

27.02.2019 13:51

Мъж преби жена си до смърт във Варна

Видян 2378 пъти | Коментари 19
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мъж от Варна жестоко преби съпругата си, което доведе до нейната смърт. Информацията по случая беше публикувана на сайта на Прокуратурата, съобщава бТВ.


Извършителят на убийството е 41-годишният Борислав Н. Бруталната сцена се разиграла на 24 февруари в жилището, наето от семейството.


Двойката е била женена от няколко години, но бракът им не вървял – били са в развод. На 26 февруари тази година е било насрочено бракоразводното дело на семейството във Варненския районен съд


За поредна вечер обаче между съпрузите избухнал скандал, който продължил с жесток побой над 40-годишната жена от домашния насилник.


След като оставил съпругата си в безпомощно състояние, Борислав позвънил на майка си и я повикал да дойде, за да изнесат багажа му. След това майка и син напуснали жилището, без да се интересуват от състоянието на пребитата жена.


Сигнал, че нещо не е наред, бил подаден от майката на жертвата, която не успяла да се свърже с дъщеря си по телефона.


Служителите на МВР във Варна и екип на пожарната са пристигнали на адреса на 25 февруари. Наложило се да влязат в заключеното жилище през балкона.


Там било открито тялото на убитата.


Извършената аутопсия показала, че смъртта е настъпила от масивен кръвоизлив в мозъка, причинен чрез множество удари в главата със или върху твърди тъпи предмети.


По данни на прокуратурата малтретираната жена е подавала няколко жалби за домашно насилие. Съпругът ѝ бил предупреждаван с полицейски протоколи. Впоследствие обаче жената съобщавала в полицията, че отношенията помежду им са се подобрили.


От пресцентъра на прокуратурата напомнят че в петък, 22 февруари 2019 г., бяха публикувани промени в Наказателния кодекс. Една от тях криминализира убийство, извършено при условията на домашно насилие, като го наказва със същия срок лишаване от свобода, както за предумишлено убийство – от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.


Промените в Наказателния кодекс обаче влязоха в сила на 26 февруари, или два дни след убийството във Варна.


Окръжната прокуратура във Варна ще внесе искане в съда за вземане мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на Борислав Н.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 015 Joanne Lewsley 31.01.2022 12:04

    Помогнете ми Благодаря на този човек. Джоан Лусли е моето име. Благодарение на д-р Огунделе за възстановяването на брака ми и финансовия ми живот, след 2 години раздяла със съпруга ми, потърсих помощ, но никой не можа да помогне и намерих д-р Огунделе. След любовното му заклинание бракът ми беше възстановен в рамките на 24 часа. Съпругът ми се върна у дома, ако имате нужда от някаква помощ, съветвам ви да се свържете с него, Той е страхотен магьосник, който държи на думата си. Свържете се с него с неговия WhatsApp или Viber чат: +27638836445. Моля, благодаря на д-р Ogundele, че ми помогна с любовните ми проблеми, със съпруга ми и донесе щастие в личния ми живот и моя семеен живот.

  • 014 Lori Martinez 11.01.2022 09:31

    Истинската история на Лори: Толкова съм развълнувана, че намерих заклинател, който е истински, честен и изпълнява това, което обеща, отне 24 часа, за да се върне съпругът ми след 5 години развод... Благослови да си и Бог да те пази в безопасност и здраве. Този човек е истински, името му е д-р Огунделе, можете да потърсите помощта му за всякакви отношения, брак или житейски проблеми, неговото WhatsApp е: +27638836445. Казвам се Лори Мартинес и това е моята истинска житейска история, д-р Огунделе е честен магьосник.

  • 013 Amber Mike 22.11.2021 11:53

    КАК ВЪРНАХ МЪЖА СИ СЛЕД 7 ГОДИНИ РАЗВОД: Аз съм Амбър Майк, изминаха 7 години, откакто съпругът ми ме напусна, миналата седмица намерих информацията за контакт на д-р Огунделе, който помага на други хора в интернет, така че се свързах с него за помощ, д-р Огунделе е силен и честен човек. Д-р Огунделе върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа с любовното му заклинание. Казах му, че ще споделя моята история, за да информирам всички за него, ако имате нужда от някаква помощ, свържете се с д-р Ogundele. Той е истински магьосник. аз съм свидетел. Ако имате нужда от помощ, свържете се с него в WhatsApp/Viber Chat: +27638836445. Този човек е супер.

  • 012 Helena Mark 01.10.2021 14:36

    ТРЯБВА ДА СЕ ПРОЧЕТЕ: Чувствам се толкова щастлив, когато пиша това свидетелство, казвам се Хелена Марк. Сега съм с любовта на живота си, съпругът ми ме напусна заради друг мъж и потърсих помощ навсякъде, но никой не можеше да помогне, миналата седмица намерих информацията за контакт на д -р Огунделе, обясних му всичко и след 24 часа работата му съпругът ми ми се обади по телефона и поиска моята прошка, д -р Огунделе е мощен, свържете се с него на WhatsApp или Viber: +27638836445. Той е честен и могъщ.

  • 011 Dion Dublin 30.08.2021 22:11

    Здравейте на всички, казвам се Дион Дъблин, от Финландия. Искам да споделя свидетелството си тук, за да разбера на всички как съм върнал жена си с помощта на д -р Огундел, заклинател на заклинания. Съпругата ми ме напусна повече от 6 години, търсих помощ навсякъде, но никой не можеше да ми помогне. Миналата седмица открих хора, които говорят за д -р Огунделе в различни форуми и как той им помага и при проблемите им, веднага се свързах с д -р Огунделе и той отговори и започна работата си след 24 часа, жена ми, която напусна преди 6 години, ми се обади и се върна обратно у дома, това не са само истории, това е моят истински житейски опит, този човек е много мощен, свържете се с него за всякакъв вид помощ и ви уверявам, че ще ви помогнем на 100%. Свържете се с него на WhatsApp и Viber: +27638836445.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден план днес

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден