Свързани новини

26.02.2019 16:40

Атака напусна сбирката на ОП

Видян 1331 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Резултатите от тази среща са като от преди срещата. Както се казва - на Западния фронт нищо ново", заяви вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов след срещата на Коалиционния съвет (КС) на ОП в МС. Той обясни, че е искал да докладва на колегите си какво е мнението на коалиционните партньори за евроизборите. От НФСБ обаче излезли с предложение за друга точка - промени в ръководството на ПГ на ОП.


Представителите на Атака пък напуснаха срещата. Мотивът за действията им е, че тема на заседанието били "битовизми", а не предстоящото явяване на евровота.


От думите на атакиста Десислав Чуколов стана ясно, че по време на разговорите ВМРО предложили бившия здравен министър Петър Москов, като една от номинациите в патриотичната листа.


Представители на ВМРО, Атака и НФСБ се събраха в сградата на МС. Като се очакваше партньорите в малката коалиция да обсъдят предстоящия евровот и възможността за явяване с обща листа.


В ефира на ТВ Европа обаче, още преди самата среща обаче лидерът на НФСБ Валери Симеонов заяви, че е малко вероятно ОП  да се явят с единна листа за европейските избори. "Аз не я виждам тази възможнос”, посочи той и добави: „Предстои, може би, някакво официално заявление, че всеки ще се явява самостоятелно или в някакви други конфигурации”. „По доста въпроси имаме обща, но във външнополитически план имаме доста сериозни различия с другите партии и това го знаят всички", аргументира се Симеонов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

лъв

Професионалните ангажименти днес ще ви донесат удовлетворение и признание


Професионалните ангажименти днес ще ви донесат