Свързани новини

25.02.2019 16:40

Тереза не спомена Бойко сред евролидерите, играят на думи за Брекзит

Видян 2284 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Имах възможността да дискутирам Брекзит на срещата на върха ЕС-Африка в Шарм-ел-Шейх. Имах добри срещи с президента Туск, премиера Конте (Италия), канцлера Меркел, премиера Рюте (Холандия), президента Юнкер. Има още много работа и екипът ми ще бъде в Брюксел във вторник за юридически уверения, от които британският парламент се нуждае. Но в разговорите с моите колеги лидери тук и другаде през последните дни усещам, че има истинско желание да се намери път, който позволява Великобритания да напусне ЕС по мек и реден начин със сделка”, коментира британският премиер Мей, която българският нарича просто „Тереза”, най-горещата тема в Европа тези дни.


По важния въпрос за евентуално отлагане на Член 50 за напускане от уговорената дата 29 март, тя коментира с игра на думи: „Удължаването на срока, закъснението в процеса и отлагането, не носи решение в парламента и сделка. Това, което доставя е точно, каквото думата „отлагане” означава. Това не е решение”, цитира я Гардиън. Най-авторитетният британски вестник добавя други нейни думи в същия шараден стил: „Депутатите ще гласуват за сделка, ако има промени в споразумението за Брекзит, но ЕС ще се съгласи на промени, само ако депутатите гласуват с предварително осигурено мнозинство в Камарата на общините”.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 ЗЛОБАР 30.06.2019 14:08

    ТАКА Й СЕ ПАДА НА ТЕРЕЗИЯ, ДА Я СРЕЩА БОКО ПО СТО ПЪТИ НА ДЕН, ДА Я МАЧКА, МЛЯСКА И ЛИГАВИ, ПОНЕ ТЯ ДА ГО ОТНЕСЕ ЗАРАДИ ПИЯНИЦАТА ЧЪРЧИЛ, ДЕТО С ЛЕКА РЪКА НИ НАЛУНДЗИ НА РУСНЯЦИТЕ, КОИТО ЗАЕДНО СЪС СТОЛЕТНИЦАТА НИ РАЗКАТАА ФАМИЛИЯТА И ДЪРЖАВАТА ОТКРАЙ ДО КРАЙ!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес ще се чувствате енергични

Днес ще се чувствате енергични и готови да преследвате