Свързани новини

25.02.2019 16:56

Руската Циркон удря за 5 мин. Пентагона и още 5 цели в САЩ

Видян 1729 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ефирът на обзорното седмично предаване Вести недели по държавната тв Россия-24 разкри възможните цели на ракетите Циркон, в случай на заплаха от страна на САЩ, съобщи РИА Новости, цитирана от всички световни медии. Сред тези потенциални цели на Източното крайбрежие на САЩ са сградата на Пентагона във Вашингтон, в която се разполагат висшите командни и контролни структури на въоръжените сили и на началника на щаба в Кемп Дейвид - контролен център на правителството, Форт Ричи (Мериленд) - контролен център на американския президент. На Западния бряг цел пък  е Макклелан (Калифорния) - управляващ център за стратегическите нападателни сили и Джим Крийк (Вашингтон) - ядрен команден и контролен център.


„Ако ние, без да нарушаваме нищо и без да безпокоим никого, просто поставим на подводниците си ракети Циркон – по 40 броя във всяка, тогава центровете за вземане на решения ще бъдат в обсега на руското хиперзвуково оръжие и ще се достигат за до 5 минути. <...> Нашите лодки са извън изключителната американска икономическа зона с ширина 200 мили. Двеста мили са под 340 километра.  Може да ги разположим на 400 км от бреговете. Общо на 800 км "Циркон лети със скорост от 11 хиляди км  в час. За 800 км полет на Циркон ще бъдат необходими  по-малко от пет минути", се казва в предаването.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Маша Победанаша 30.06.2019 14:08

    Тъп, по-тъп, зомбиран Московит! Форт Ричи, Мериленд е затворен през 1998 г, воената база Макклелан (Калифорния) - през 2001 г. Айде направете една сокоизтисквачка или кафеварка като хората, само ракети и бомби са ви кухите лейки!

RSS

Най-нови

Данте Алегиери - Ад

Ново издание на Ад в превод на Кирил Кадийски

След поредицата български преводи на ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Важно е да останете отворени за нови идеи

Събитията днес може да ви тласнат към самооценка и