Свързани новини

22.02.2019 09:27

Колко струва колието на Деси?

Видян 7346 пъти | Коментари 3
Гласували 4 рейтинг: 4.2500
много слаба слаба добра много добра страхотна

    "Тежката артилерия на ГЕРБ Десислава Атанасова се разхожда с изключително скъп аксесоар в Народното събрание", отбелязва експертът Иван Кръстев. Това е колие Алхамбра от една от най-реномираните бижутерски къщи Van Cleef & Arpels. Продажната му цена е около $ 10 000 без ДДС. Интересно как само със заплатата си на народен представител човек може да си позволи подобно бижу", пита той. Експертът дори препоръча на Атанасова да не го носи подобно бижу със сако със затворена яка.
Въпросното колие може да се купи и като реплика  срещу скромната сума от 150 лева. 19’ припомня, че носенето на ментета се преследва и се наказва от закона.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Дядо Йоцо гледа 30.06.2019 14:08

    Колието Деси не мисля , че струва толкова! Дори и да е менте пак мисля , че Деси не струва толкова! Мисля , че е някъде към 5лева/да не е без цена/А бе много приказва тази жена и нищо не казва, както и инженер- парламентариста/ не, при нея е некомпетентност...!!Дали могат сами да си изкарват хляба?Голяма част от водачите Гербаджии на времето -при БКП, така си изкарваха хляба.

  • 002 Главен счетоводител 30.06.2019 14:08

    КОЛКОТО И ДА СТРУВА КОЛИЕТО НА ДЕСИ, САМО ПО СЕБЕ СИ, КОГАТО Е НА ДЕСИ НИЩО НА СТРУВА, ЗАЩОТО САМА ПО СЕБЕ СИ ДЕСИ Е НЕИЗЧИСЛИМ ОТРИЦАТЕЛЕН ФИНАНСОВ РЕЗУЛТАТ! ЗА НЕОБЯСНИМОТО С КАКЪВТО И ДА Е ЗДРАВ РАЗУМ ПРЕБИВАВАНЕ ВЪВ ВЛАСТТА НА ДЕСИ СВРАКАТА, СЪЩАТА Е НАНЕСЛА ТОЛКОВА ЩЕТИ НА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА, ЧЕ ДА Я НАКИЧАТ С ВСИЧКИТЕ БИЖУТА НА АНГЛИЙСКАТА КРАЛИЦА, ПРИНЦЕСИТЕ, ВКЛЮЧАЯ И КОРОНАТА НА БРИТАНСКАТА ИМПЕРИЯ, ВЪРХУ ДЕСА И ТЕ НИЩО НЯМА ДА СТРУВАТ!

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Вместо да завиждате на Деси, следвайте нейния пример и на Лили Винетката. "От нищо - нещо"! и помнете завета на пирона "За да пробиеш трябва да те чукат".

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

рак

Това е ден за споделяне и грижа към близките

Това е ден за споделяне и грижа към близките. Вашата