Свързани новини

20.02.2019 17:03

Ракетите ни стигат ЕС и Вашингтон, но не удряме първи, сече Путин

Видян 2374 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Наричат Русия заплаха, но това не е истина. Ние не искаме с никого конфронтация, действията ни носят само ответен характер. Явно партньорите ни не забелязват как се променя светът и продължават своята разрушителна политика. В САЩ мнозина са отдадени на култа си за изключителност и превъзходство нас целия свят. Да мислят каквото искат, но и да пресмятат. Например далекобойността и скоростта на нашите нови оръжия и чак после да вземат решения. Ако, след като САЩ излязоха от договора за ракети със среден и малък обсег, разположат нови в Европа, Русия ще намери с какво да отвърне. В случай на агресия, ракетите ни ще поразят не само европейските страни, в които има американски ракети, но и центровете на вземане на решения в САЩ за същото време, за което техните със среден и малък обсег могат да ни ударят от ЕС – 10-12 минути. За тази цел направихме новите си хиперзвукови ракети и други уникални оръжия. И ние също ще ги разгърнем огледално.


Русия е била и ще бъде суверенна и независима държава! Това е аксиома! Или ще бъдем такива, или изобщо няма да ни бъде. Русия не може да не бъде суверенна. Ако други страни могат, нашата не може!”, заяви в годишното си обръщение към нацията президентът Путин.


В словото си той още веднъж акцентира върху ускореното икономическо развитие, към което страната премина в отговор на санкциите през последните пет години и вече бележи удивителни резултати. Поради социалните вълнения в обществото, той гарантира преизчисляване на пенсиите и намаляване на данъците на многодетните семейства за решаване на демографските проблеми. Специално внимание отдели на здравеопазването и по-специално на борбата с онкологичните заболявания като негова лична кауза. Само в нея ще бъдат инвестирани 17 млрд.долара.


„Страната ни, след години упорит труд, натрупа колосални финансови средства, с каквито никога не е разполагала. Те не дойдоха даром, а благодарение на общите ни усилия. Който не смята да се напряга в работата, отсега да напуска. Ние ще вложим парите в развитие”, подчерта още Путин.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

водолей