Свързани новини

20.02.2019 13:52

НФСБ действа за самостоятелно явяване на европейските избори

Видян 1201 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Заявявам категорично, че НФСБ извършва необходимите действия за самостоятелно явяване на европейските избори. Това каза пред журналисти в парламента депутатът от „Обединени патриоти“ и лидер на НФСБ Валери Симеонов, предаде Фокус.


„С оглед на взаимоотношенията в коалицията „Обединени патриоти“, съвсем естествено е НФСБ да предприема необходимите действия за подготовка на самостоятелно явяване на европейските избори“, заяви той. „Това не е окончателно решение, защото не съм лидер на еднолична партия. Решенията в НФСБ се вземат от Политическия съвет, както е записано в Устава. Няма как Уставът да бъде заобиколен“, посочи Валери Симеонов. „Казвам го открито. Не го крием и не извършваме задкулисни договорености. Не подхвърляме на медиите, че ще вкараме 3-4 депутати общо с разни консервативни псевдосубекти, нито пък водим подготвителна кампания за издигане на наш кандидат още от миналата година, без да уведомяваме партньорите си“, коментира той. В отговор на въпрос кога ще има Политически съвет на НФСБ, лидерът на партията уточни: „Когато е необходимо“. „Не мога да спра номинациите за изборите, които вървят, с оглед на линията за подготовката за самостоятелно явяване“, посочи Симеонов. Попитан дали „Атака“ и ВМРО знаят за действията на НФСБ за самостоятелно явяване на евроизборите, той коментира: „Ако следят новинарските емисии, съм сигурен, че ги знаят“. В отговор на питане защо е отсъствал от Коалиционния съвет вчера, Валери Симеонов каза: „Имал съм някакви други ангажименти. Това не е важно. Имаше представител на НФСБ“.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Чак след обяд ще можете да си отдъхнете

Чак след обяд ще можете да си отдъхнете, че сте успели