Свързани новини

18.02.2019 18:00

Манолова: Протакат делото срещу Топлофикация

Видян 1599 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 4.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Ръководството на Топлофикация отказа исканата от омбудсмана Мая Манолова информация, по закона за достъп до обществена информация. Мотивът на дружеството е, че Манолова „не е посочила второто си име, както и адрес за отговор”. „Доказателство, че той е известен на ръководството на Топлофикация, е и отказът, който получихме на този адрес”, заяви омбудсманът. „Когато става дума за отказ, адресът е ясен", констатира тя и заяви, че е има опити производството да бъде протакано.


Според информация на Манолова само през 2015 година от Топлофикация-София са събрали 15 млн. лв. за юрисконсултски възнаграждения чрез започнати дела срещу 21 000 столичани.


Припомняме, че съдебният спор между Манолова и Софийската топлофикация продължава трета година. Ръководството на дружеството й отказва да предостави информация за какво са похарчени събраните през 2015 г. юрисконсултски възнаграждения.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.