Свързани новини

15.02.2019 15:32

Започна участието на Борисов в Мюнхенската конференция по сигурността

Видян 1091 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Започна участието на министър-председателя Бойко Борисов в Мюнхенската конференция по сигурността. Заедно с останалите световни лидери българският премиер присъства на официалното й откриване. Програмата му в рамките на важния форум продължава с редица двустранни срещи, съобщиха от правителствената информационна служба.


Премиерът Борисов ще разговаря с министър-председателя на Държавата Либия Файез Сарадж, с главния преговарящ на ЕС за Брекзит Мишел Барние, както и с изпълнителния директор на Американския еврейски комитет Дейвид Харис.


Българският министър-председател ще проведе двустранни срещи също с председателя на германския Християндемократически съюз Анегрет Крамп-Каренбауер и с председателя на парламентарната група на Християнсоциалния съюз в Бундестага Александер Добриндт.


Във фокуса на Мюнхенската конференция по сигурността тази година са темите за самоутвърждаването на Европейския съюз, трансатлантическото сътрудничество и възможните последици от настъпилата нова ера на конкуренция между големите световни сили.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Борисов пред "Гардиън": Екип от британски следователи е в България Автор: Гласове Екип от британски следователи е в България, за да разследва евентуални връзки между отравянето на Емилиян Гебрев през 2015 г. и това на Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия, твърди "Гардиън". "Има британски екип у нас", е заявил премиерът Бойко Борисов пред журналист от изданието. "Те провеждат съвместно разследване с българските органи"

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

лъв

Професионалните ангажименти днес ще ви донесат удовлетворение и признание


Професионалните ангажименти днес ще ви донесат