Свързани новини

07.02.2019 15:50

$100 000 и 50 212 лв. усвои Кошлуков от КТБ, член е на борда на собственика и директор на ТВ7 при „прането на пари” от Йончева

Видян 11370 пъти | Коментари 2
Гласували 7 рейтинг: 4.5714
много слаба слаба добра много добра страхотна

     Елена Йончева е имала договор с ТВ7, заради който сега е обвинена за пране на пари. Интересно е, че през 2013 г. член на борда на компанията – собственик на телевизията на банкера Цветан Василев е сегашният програмен директор на БНТ1 Емил Кошлуков.
Фирмата Ноу Фрейм е купена година по-рано от дружествата на боса на фалиралата КТБ Василев - Кен Трейд ЕАД и Глобални пътни системи АД. И си сменя името. След това партньорката в бизнеса на Кошлуков Вили Сечкова, модел, и партньорът й в живота Александър Сталийски, близък на премиера при кабинета Борисов 1, се оказват държатели на общо 45 млн.лв. в КТБ, както се разбра от Фонда за гарантиране на влоговете. С новата фирма, продължава да съществува и Ноу Фрейм Медия България ЕАД като еднолично акционерно дружество собственост на Николай Бареков, което преди е било собственост на Емил Кошлуков, а братът на Вили Сечкова – Стефан, е бил негов управител. Именно тази фирма иска на 26 юни 2014 г. несъстоятелност на ТВ7.
По времето, когато Кошлуков е бил в борда на собственика на ТВ7, Елена Йончева прави своите филми за тази телевизия
. Нека прокуратурата да изясни кой е луд – който яде баницата, или който му я дава, или пък – и двамата! Но половинчати работи трудно ще хванат вяра.
Нека, заедно с любимия НАП, който вече 28-и месец тормози с нескончаеми ревизии 19 минути и всички фирми, които някога са били свързани с него, а по 2 от ревизиите вече измислиците на данъчните паднаха на арбитраж и в съда, та нека от НАП да проверят цялото посочено от нас съзвездие.
При Кошлуков обаче има още много интересни работи за проверяване. Например НЕОБЕЗПЕЧЕНИЯ ПРЕФЕРЕНЦИАЛЕН ЗАЕМ ОТ КТБ С 1 ГОДИНА ГРАТИСЕН ПЕРИОД С ЛИЧНАТА СОБСТВЕНОРЪЧНО НАПИСАНА САНКЦИЯ НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ, който му е отпуснат по-малко от 4 месеца преди фалита на банката.
Въпросният кредит е описан в доклад на Фонда за гарантиране на влоговете от януари 2016 г. като невърнат. През 2017 г. е упоменат в доклад на синдиците и друг невърнат кредит от 50 212 лв. по карта на Кошлуков от КТБ, явно златна или платинена. Той си признава пред Медиапул, че бил имал 25 000 долара да


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Г-н Смит 30.06.2019 14:08

    Кога най-сетне ще има наказания за всички, които са крали от КТБ? Главният виновник Цветан Василев продължава да си живее на свобода сякаш нищо не се е случило.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    всички на постове-КРАДАТ,но са вода ненапита...

RSS

Най-нови

Заплата

Одобриха заплата за издръжка: КНСБ

Международната организация на труда ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е меко казано странно

Настроението ви ще е меко казано странно. Не бъдете