Свързани новини

04.02.2019 09:27

0,00003% грешки на vinetki.bg, но за кого работи Капитал

Видян 6999 пъти | Коментари 0
Гласували 12 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Капитал си позволява да нарича „не особено достоверен източник” 19 минути, а сам потвърждава написаното от нас за е-винетките: и как АПИ се наговаря с веригите бензиностанции да саботира пускането на системата от Нова година (финансовият шеф там случайно е съпруг на изпълнителната директорка на Шел). Защо ли Капитал не споменава най-важното, което разкрихме? АПИ плаща с над 4 млн.лв. от еврофондовете незаконни съоръжение по тола на "фирмата на певицата Лилана". По-жалко за Капитал е кой е източникът, уж от бензиностанциите, издаден с коментара ни в клин – ни в ръкав на цитираната от досега смятания от нас за авторитетен вестник Лиляна Деянова. Която е описана така, за да не се разбере, че става въпрос за Лилана, чийто връх в кариерата е събличане за Плейбой. „Ово е стандарт” се казва на сръбски, а думата на френски е „ниво”. На разградски, откъдето е Капитал, е някакъв турцизъм. За щастие вестникът, който може и нарочно да го е направил, за да я демаскира, слава Богу, освен това е публикувал интервю, което препечатваме, защото в него е цялата истина по проблем, който не съществува, но се опитват да го създадат недоволните от факта, че премиерът назначи нов шеф на АПИ и нов заместник-шеф.


 Т.е. рекетът – институционален и медиен, НЕ МИНАВА. Ето го интервюто, от което става ясно, че половин година преди пускането на тол-системата, електронно вече има готовност за старта й:


С. Арнаудова, ИТС: Готови сме за пускането на тола за камиони


Как кандидатствахте да станете национален доставчик и какви критерии трябваше да покриете?

Кандидатствахме на база огромен 20-годишен опит в сектора. Екипът, както като собственост на компанията, така и като мениджмънт на ИТС АД, е същият, който създаде и разви бранда 2be от 1996 г. Той беше лидер у нас в продължение на 12 години с над 1000 служители и над 250 милиона евро годишен оборот. 2be беше един от първите доставчици на GSM услуги на българския пазар изобщо. През 2008-а година решихме да напуснем вече развития и свръхконкурентен пазар, като се насочим към предлагането на нови електронни услуги.

От 2010 година изследваме възможността да продължим своето развитие и да използваме нашия опит в предлагането на електронни услуги. През 2012 година регистрирахме дружеството Интелигентни трафик системи АД, след като България обяви, че планира създаването на Национална тол система. От същата година е и първият ни партньорски договор с Kapsch, Австрия - световният лидер в изграждането на тол системи. През следващите години тествахме всички възможни решения за предлагане на тол услуги и тяхната съвместимост с българския пазар.

Тъй като българската тол система е изключително либерална, ние приехме стратегията да се опитаме да бъдем сред първите на пазара и да се възползваме максимално от конкурентното предимство, което ни предоставя тази възможност.

До края на 2018 година успяхме да покрием всички критерии, включително и технически, заложени от държавата, а непрекъснатите обжалвания на процедурата за избор на доставчик за националната тол система ни дадоха необходимото време всички предлагани от нас услуги да бъдат предварително тествани в симулирана среда. Доказателство за нашата готовност и професионализъм е постигнатият резултат още в първия месец от експлоатацията на системата.

През нашата мрежа от партньори до днешна дата са минали над 550 000 транзакции, като броят


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни


Днес ще ви се иска да сте особено красиви и