Свързани новини

02.02.2019 09:02

Тръмп: Загубих огромни суми пари от президентството си

Видян 1956 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Президентът Доналд Тръмп отхвърли обвиненията, че печели пари от президентството си в интервю, като заяви, че е пожертвал значителни богатства, за да служи в Овалния кабинет.


Говорейки с репортери на Ню Йорк Таймс, Тръмп обясни, че работата на президента е „губеща” финансово.


"Загубих огромни суми пари за тази работа", каза Тръмп. - „Това не са парите .Това е един от най-големите губещи на всички времена. Знаеш ли, за щастие, не ми трябват пари...Но ще кажат, че някой от някоя страна останал в хотел. Ще кажа, "Да." Но губя, имам предвид, цифрите са невероятни".


Президентът бе критикуван за това, че очевидно използва позицията си, за да обогати бизнеса си. Въпреки че се е дистанцирал от бизнес империята си като президент, Тръмп запазва дялове в много компании, които правят бизнес с американското правителство, чуждестранни дипломати и контролирани от държавата чуждестранни компании, съобщава The Washington Post.


Противно на твърденията на Тръмп, че неговият престой в Белия дом му е струвал пари, организация с нестопанска цел Public Citizen твърди, че Тръмп е направил милиони, откакто е влязъл в Белия дом. Доклад, публикуван от групата, озаглавен Изкуството на (само) сделката, прецени, че бизнесът на президента е спечелил повече от 15 милиона долара от политически групи и федерални агенции до април 2018 година.


Белият дом отхвърли предположенията, че Тръмп се е обогатил чрез президентството. В отговор на твърдението в изявление на Белия дом се казва: „Тези твърдения са напълно неоснователни, но не можем да коментираме по-нататък продължаващите съдебни дела“, съобщава CBS.


Въпреки че Тръмп твърди, че губи пари, той отхвърли идеята, че няма да се кандидатира отново през 2020 г. "Обичам тази работа", каза той пред "Таймс" Тръмп отхвърли и предположенията, че републиканци ще се изправят срещу него за номинацията на партията. "Имам голяма подкрепа в партията", заяви Тръмп.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.