Свързани новини

01.02.2019 11:06

Тръмп похвали US шпионите ден, след като ги прати обратно в училище

Видян 2003 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Президентът на САЩ Доналд Тръмп обърна курса относно оценката на американските заплахи от шефовете на разузнаването, като настоя, че първоначалната му негативна реакция, в която отхвърли докладите им като "погрешни" и "наивни", се основава на фалшиви новини.


Тръмп обвини пресата, че "неправилно е предала" изслушването на началниците на агенцията пред Сената по-рано тази седмица, по време, на което обрисуваха отношенията на САЩ с ИДИЛ, Иран, Северна Корея и други.


 Първоначално президентът разкритикува тяхната оценка, посочвайки неспособността им да признаят Техеран за основна заплаха за САЩ. По-късно след личната среща с топ шпионите той настоя, че всички са постигнали съгласие, с което рязко смени мнението си.


Във вторник директорът на Националното разузнаване Дан Коутс и шефът на ЦРУ Джина Хаспъл публично оспориха много от политическите изявления на Тръмп. По-специално Коутс заяви, че Иран все още се съобразява с ядреното споразумение на Обама и изглежда не се опитва да направи атомна бомба.


Иран изглежда единствената страна, в която американските разузнавателни органи не виждат ясна и настояща опасност - Идил, Китай, Северна Корея, дори и Великобритания излагат на опасност американската мощ по една или друга причина, според шпионските началници.


Тръмп дори не си направи труда да изтрие туитовете, в които наричаше шефовете на разузнавателни агенции "наивни" по отношение на тяхната оценка за Иран и ги прати обратно в училище.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

телец