Свързани новини

30.01.2019 10:17

Синът на Миню Стайков бил отвлечен от полицаи?

Видян 3964 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Към момента клиентът ми няма предявено обвинение, каза за bTV адвокатът на Стайко Стайков – Любомир Таков. Той лансира версията, че Стайков е бил отвлечен от полицаи.


След близо 5 месеца издирване синът на бизнесмена Миню Стайков – Стайко Стайков, изненадващо за полиция и прокуратура се появи в понеделник. Той беше настанен като пациент в „Пирогов” с контузии по главата и тялото, и с признание, че е станал жертва на отвличане. Часове по-късно беше преместен в МВР болница, където под охрана се намира и в момента.


Вчера вътрешното министерство започна проверка заради опит на охранителите на Стайков да влязат в болницата, защото искали и те да го пазят.


„На мен като негов защитник, както и на него, не са били предявени постановления за привличане като обвиняем… Както ви казах, неговото състояние е изключително тежко. Поне според мен, неговото състояние не позволява да участва в процес”, обяви Любомир Таков.


На въпроса защо Стайко Стайков не се е предал на органите на реда, след като е разбрал, че е издирван, адвокатът отговори: „Моето обяснение е, че не е логично и не е редно, когато едно лице не се чувства добре и изпитва страх за живота си, очевидно не е в добро състояние, тепърва да тича до полиции и да се занимават хората. Мисля, че сме подали сигнала при първа възможност.


Това е човек, преживял стрес, който изпитва страх да излезе на улицата, в шок. Както разбирам и аз, бил отвлечен от полицаи”.


Таков не знае къде се е случило отвличането, защото състоянието на клиента му не позволявало да му разкаже. Той е мой клиент от вечерта на 27 януари, когато се свърза с мен, уточни адвокатът.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес може да се почувствате под напрежение

Днес може да се почувствате под напрежение от