Свързани новини

30.01.2019 09:33

Фейк от бТВ за Йончева

Видян 2963 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

бТВ за втори път след случая с уж арестувания син на президента преди броени дни излезе с фалшива новина по делото КТБ и увастието на журналиста Елен Йончева. Медията пусна на сайта си информация, цитирана от други медии , че шефът на КТБ Александър Панталеев е с второ обвинение по повод кредит от 25 млн. евро, за който бил подбуден от Цветан Василев да бъде отпуснат на Йончева. "Шашната съм, ако искате, ме разстреляйте!",  заяви самата Йончева пред Епицентър.


Информацията за това съобщи сайтът на бТВ в 15:58 ч.  В 18:03 ч. тя беше поправена. В нея вече липсва фразата, свързваща Йончева с кредита за 25 млн. евро. Преди седмици същата телевизия съобщи невярна информация за арестуването на сина на президента Румен Радев - Георги, след което се наложи да прави публично опровержение.


"Нямам кредит от КТБ. Нямам никакви средства в КТБ. Единствените ми отношения с банката са свързани с производството на филми," заяви Йончева, възмутена от невярната информация, пусната от телевизията.


 




Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    А КОЙ Е НАЧАЛНИК НА ПОЛИТИЧЕСКИ КАБИНЕТ НА БОИЛ БАНОВ? ПРОТЕСТЪРКАТА ИВАНКА БЕДРОВА! Не, че нещо, ама е хубаво да се припомни как същите тия видни протестъри върнаха Борисов за трети път на власт и сега никакви ги няма по площадите да протестират срещу тоталната корупция. Сетете се от първия път защо.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

везни