Свързани новини

28.01.2019 12:30

Откриха сина на Миню Стайков тук, гол, пребит, със следии от инжекции по ръцете му

Видян 1930 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 


Синът на Миню Стайков, уж издирвания от Интерпол Стайко Стайков, е намерен пребит и захвърлен край софийския квартал Бояна. Той е неконтактен, с рани по главата и следи от инжекции по ръцете.


 Уж издирваният от Интерпол е доведен в Пирогов сутринта. Рано сутринта той е открит гол и бос в кв. Бояна до известен хотел. Намерил е къща на негов близък, който го приютил. След това е откаран в Пирогов, а приятелят му е подал сигнал в прокуратурата за отвличане.


Същия ден адвокатът на Стайко Стайков е подал заявление в специализираната прокуратура, че клиентът му е готов да съдейства за разследването, по което е обвиняем. В ареста е баща му - бизнесменът Миню Стайков.


Прокурорът по разследването срещу Стайкови Ангел Кънев каза, че преди сигнала за отвличането на Стайко Стайков с него се свързал адвокатът му и е заявил, че той ще се предаде в сградата на прокуратурата. До този момент не е имало данни за отвличане.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Агоп 30.06.2019 14:08

    Отне възможността на Гешевци и шайката за ПИАР акции и белезници!! Дано да си добре Стайко и да няма трайни последици, младо момче си и много път има да извървиш!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,