25.01.2019 14:17

Група мигранти насилвали белгийка 2 месеца

Видян 2139 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 Италианската полиция разследва кошмарен случай на белгийска жена, отвлечена от група тунизийски мигранти, предаде RT. Похитителите я изнасилвали в продължение на два месеца.

Историята на ужасите започва в началото на 2017 г., когато 32-годишната жена, е била отвлечена от шестима тунизийци в северозападния италиански морски курорт Сан Ремо, недалеч от френската граница. Жертвата, пребиваваща на Френската Ривиера, твърди, че се е приближила до един от бъдещите си похитители на улицата, за да купи наркотици. Тя е отведена насила в една къща, където живее един от мигрантите. Била е вързана за леглото с въжета и многократно изнасилвана. Един от похитителите й винаги стоял на пост в къщата, за да не й позволи да избяга. Миграните са предлагали пари и на други  срещу пари. Жената изведнъж бива освободена от мъчителите си, след като прекарава около два месеца в плен - януари и февруари 2017 г.

Полицията задържа всички 6 заподозрени, описани като тунизийски мигранти на възраст между 23 и 50 години, които са обвинени в отвличане, изнасилване и принуждаване на човек да проституира. Не са разкрити повече подробности по случая. Няма информация за гражданския статут на заподозрените лица, както и законността на пребивававенто им в Италия.

Досъдебното разглеждане на случая ще се проведе на 25 януари. Случаят с белгийската жена, чиято самоличност не е разкрита, идва след трагичен инцидент, който шокира Италия.

Италианското момиче Дезире Мариотини, 16-годишна, е било изнасилено от група мигранти в Рим. Тя също се е опитвала да закупи наркотици през октомври 2018 г. Момичето умира от свръхдоза през същата нощ, след сексуално насилие.

Трима имигранти от Сенегал и Нигерия бяха арестувани в този отявлен случай, който разделяше Италия, тъй като доведе до още едно повишаване на антиимигрантските настроения, но също така накара мнозина да обвинят вицепремиера Матео Салвини, лидер на дясна антиимигрантска партия Лега, че се оптива да извлече полза от проблема.


Снимка: Getty Images



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

везни