Свързани новини

23.01.2019 15:58

2,7 млн. лв. за нова дирекция на Горанов

Видян 1701 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министрите от кабинета Борисов 3 одобриха 2 676 708 лв. допълнителни разходи за нова дирекция в Министерството на икономиката за 2019 г., съобщиха от МС.


Парите са за новата дирекция Регулиране на икономически дейности в Министерството на икономиката. От МС обясняват, че тя е разкрита във връзка с изпълнението на разпоредбата на чл. 4 от Закона за административното регулиране на икономическите дейности, свързани с нефт и продукти от нефтен произход. Това става дни, след като В. Златев разкри, че Горанов не спазва закона, който изисква такъв орган. Припомняме, че само м.г. 43.5 млн. лв.  са раздадени под формата на бонуси във финансовото министерство, оглавено от Влади Горанов.


Само през последните два месеца  на м.г.се появиха още две нови държавни агенции: Национално ТОЛ управление, чиято работа ще почне чак от 1 септември и ще се върши от частни фирми, и Агенция Пътна безопасност, която на практика дублира функциите на КАТ.  А от 1 януари всички чиновници получиха 10% върху възнагражденията си. Подобен ръст ще коства още 1,1 млрд. лв. годишно на данъкоплатците.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

близнаци