Свързани новини

23.01.2019 10:09

ОП в разпад, НФСБ спря преговорите с ВМРО

Видян 1773 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

     От партията на Валери Симеонов заявиха, че няма да подкрепят кандидатурата на Ангел Джамбазки за евродепутат. НФСБ прекратява  преговорите с ВМРО за общо явяване на европейските избори, посочва Симеонов,  в декларация на партията разпространена от пресцентъра. Той допусна, че е възможно партията му да се яви на вота и самостоятелно.


„В последните дни за пореден път станахме обект на медийни атаки от нашия коалиционен партньор ВМРО, завоалирани като фалшива загриженост за бъдещето на коалицията“, се посочва в декларацията. От НФСБ настояват ръководството на ВМРО да даде обяснения за медийните си изяви.


Припомняме, че коалицията между ВМРО, НФСБ и Атака претърпя поредица от скандали през последните месеци. Лидерът на Атака Волен Сидеров не присъства на коалиционните съвети, а сега става ясно, че и преговорите между Красимир Каракачанов и Симеонов се прекратяват.


От НФСБ посочват, че лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов си е позволил да дава оценки на партийните позиции на своите партньори за избор на нов боен самолет, които определил като „несериозни“.


”За разлика от него, ние не определяме като „несериозен“ пълния обрат в позицията му по същия въпрос. Коалиционните отношения изискват уважение и приемане на чуждото мнение”, посочват от НФСБ.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Чудесен ден за разширяване по всички фронтове

Чудесен ден за разширяване по всички фронтове.