Свързани новини

21.01.2019 16:31

Атака: Няма разговори за подреждане на евролисти

Видян 1017 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„До момента разговори за предстоящите евроизбори не са водени в коалицията на ОП - НФСБ, Атака и ВМРО и съответно въпросът за водаческото място на евролистата не е поставян”, заявяват от Атака в отговор на медийни публикации.


"Разпространяваните откровени лъжи, че лидерът на Атака Волен Сидеров искал да води листата на Патриотите за евроизборите, са поръчкови публикации", се казва в позицията.


"Поръчковите публикации са предизвикани от истеричния страх на някои евродепутати, че може вече да не са такива и да се лишат от стотици хиляди евро, събрани от заплати в банка", посочват от партията, като явно се има предвид Ангел Джамбазки.


Сидеров възнамерява да постави темата за възнагражденията на всички евродепутати от всички партии - кой колко е получил и заделил в лични сметки, пише в съобщението.


Припомняме, че преди седмица в ОП започнаха преговори за участието в евровота. На проведеното заседание обаче не са присъствали представителите на Атака. В срещата са участвали председателите на ВМРО и НФСБ - Красимир Каракачанов и Валери Симеонов.


В края на м.г. пък Сидеров и евродепутатът от  Презареди България Николай Бареков заявиха, че готвят съвместно явяване на евроизборите.  



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

близнаци