Свързани новини

21.01.2019 10:53

Радева: На изборите ще има нападки срещу президента

Видян 1259 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Съпругата на президента Румен Радев Десислава Радева възнегодува срещу намесването на името й по време на откриването на предизборната кампания на ГЕРБ от страна на премиера Бойко Борисов. Думите му я подтикнаха да изкаже мнението си за предстоящата кампания и битката между Дондуков 1 и Дондуков 2.


Припомняме, че на националната среща на ГЕРБ премиерът заяви: "Нахейти ви първата дама, вие мълчите - само един Тома Биков отговаря".

„Това надминава и най-смелите фантазии. Лидерът на управляващата партия да се занимава със съпругата на президента при откриване на предизборната им кампания. Съзирам причинена болка. На подсъзнателно ниво. Не разбирам каква е моята вина”, заяви първата дама в свой пост в социалните мрежи.
„"Изпуснати" реплики от типа "Казвам ти, куме - сещай се снахо" ме навеждат на мисълта, че в предстоящата надпревара ще има най-вече нападки срещу президента, вместо истинско политическо състезание”, с огорчение написа Радева.

Ден по-късно обаче стана ясно, че думите на премиера се oтнасяли не за Радева, а за Елена Йончева.  "Категорично, репликата на Борисов "нахейти ви първата дама, а вие мълчите", беше за Елена Йончева", побърза да оправдае вероятния лапсус на шефа си  Мария Габриел пред Нова.
 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

везни

Днес е идеален ден за срещи и обсъждания

Днес е идеален ден за срещи и обсъждания, за публични