Свързани новини

21.01.2019 09:51

Помпео върза Борисов заради Тръмп

Видян 2447 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 3.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Да е ясно - поради блокирането на американското правителство и битките между Тръмп и Пелоси, американският президент забрани на държавни служители да пътуват до Давос, което се отнася и до държавния секретар Помпео. С което отпада и срещата с Борисов, която бе изключително важна.


Което отлага визитата му във Вашингтон и срещата с Тръмп и най-вече забавя тотално процеса на лавирането му между Москва и Вашингтон за да освободи място за американски "пас" за Турския поток през България.


Последствията ги знаете”, коментира във Фейсбук анализаторът и бивш посланик в Москва Илиян Василев.


Меглена Плугчиева, ексвицепремиер по европейските въпроси и посланик в Швейцария в момента, потвърди информацията за бойкота на форума в Давос от Тръмп.


Поради неадекватност, вицепремиерът и министър на външните работи и пресслужбата на МС пуснаха през близкия си 24 часа новината за „специалната среща” Помпео – Борисов в деня, в който се обяви забраната за харчове от Тръмп. Тя не бе неочаквана след седмица търкания.


Така цялата индулгенция пред САЩ Ф-16 се оказва напразна за спасяването на премиера и правителството в очите на Вашингтон, а на изсипването на 2,5 млрд.лв. предварително за самолети, които евентуално ще получим след петилетка, се оказва безсмислена.


Въпреки това заместник-председателят на ГЕРБ и кмет на Бургас Димитър Николов, явно и той неразбрал, се обърна към делегатите на конфренецията на партията в неделя с думите: „С бързината на Ф16 към победа на евроизборите”. Като по-добър анализатор премиерът пък се обяви за изслушване на „мъките на всяка душа”. Драма и театър, драги зрители!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Сега се явява една елегантна и направо златна опортюнити за госин Борисов,чрез която той да излезе в "чист бял костюм" от фекалната ситуация с натрапената му покупка в стил кон за кокошка на "ужким най-новия ароплани на сите земните кълбета,модел 1974 ",дето му ги набутаха полунасила в зделката на 21 век,да плати ги предварително и "само" на двойна цена,срещу едно имаджинерно потупване по тамото от госин Тръмп.И дето трябвало да се заплатят предварително,а щели сме да ги получим "друг път",когато намерели време да ги изработят негогаш. Ако Борисоф им се опъне малко на нашите нови "братя", народа зажаднел за правда и свобода, ще го понесе на рамо госин Падишаха.Ама пиарите му дремат по Малдивите,избягвайки грипната епидемия на топло и нямат време да го посавевтват май.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!