Свързани новини

20.01.2019 08:41

Застрояват Иракли

Видян 2257 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Един от най-красивите плажове по родно Черноморие – Иракли е превърнат в строителна площадка, засне и съобщи във Фейсбук Данаил Цанков.


  "По работа минах по пътя Бургас - Варна и реших да се отбия през Иракли, ей така да погледам морето и да се сетя за едни хубави времена, прекарани там.


Когато стигнах заварих страховита гледка - бетон се лее, като за световно на мястото на ламариненото (единственото заведения, което имаше в района навремето) и бунгалата, които бяха около него. Това го очаквахме, просто не може такова райско кътче да не бъде осрано, но голямата изненада дойде, когато видях, че общината е сложила нови пътни указателни табели на разклона към село Емона, където е указано, че освен към Емона отбивката води и до плаж Иракли, а ако продължите направо, където преди пишеше плаж Иракли, вече отивате към плаж Вая. Освен това малко след този разклон има поставен постамент за бариера, която на практика ще затвори пътя до плаж Иракли, който път е строен с парите на нашите бащи и майки. Тарикатите сменят имена, заграждат пътища, засират с бетон и ни лишават нас и децата ни от достъп до един от последните хубави и диви плажове в България", написа в социалната мрежа Цанков.


Припомняме, че преди време собственикът на строежа и концесионер на плажа стана скандално известен, след като поиска 36 лева за чадър и два шезлонга, а освен това се искаше и такса за паркинг.


Така поредният плаж по родното ни Черноморие е буквално съсипан. Преди дни Ви разказахме, как бургаски бизнесмен затри защитената дюна край къмпинг Смокиня, защото му пречила на морската гледка.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

овен

Днес ще почувствате самоувереност

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес ще почувствате самоувереност, която ще ви помогне