Свързани новини

17.01.2019 16:10

Убиецът от Банишора правил опит за самоубийство преди 5 г.

Видян 1669 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 


Васил Василев, който беше задържан за убийството на Калина Симова в столичния квартал Банишора вчера, а след това опита да се самоубие, и друг път е правил опити да посяга на живота си, предаде 24 часа.


 Бащата на извършителя споменава, че това се случило преди около 5 години при раздяла с тогавашната си приятелка. Аз си го обяснявам, че става дума за един лабилен човек, каза на брифинг директорът на СДВР Георги Хаджиев във връзка с убийството на 25-годишна жена, предаде Фокус.


„Конкретният повод за ревността, е че тя е получила смс, докато са били вкъщи, с който той е искал да се запознае. Отказано му е и след това вече фактическата обстановка предстои да се изяснява“, коментира той.


 По думите му до момента не са постъпвали данни за домашно насилие спрямо жертвата. Директорът на СДВР обясни, че по доказателства от делото има данни, че извършителят на убийството е пил успокоителни в последните дни.


 


„Извършителят е направил два опита да се простреля с въздушен пистолет, единият е в лявата ръка, в меките тъкани, другият е прострелване в шията. Нараняванията му са повърхностни. След като е прегледан в Пирогов и му е оказана специализирана помощ, вчера сме го привели в ареста на Второ районно управление. Няма сериозни наранявания, има порезна рана на лявата китка“, уточни Хаджиев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

близнаци