Свързани новини

17.01.2019 10:53

Путин пристига в Белград с 20 споразумения

Видян 1440 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 Еднодневно посещение на държавния глава на Руската федерация Владимир Путин в Белград може и да е кратко, но е от съществено политическо значение за Сърбия - лидерът на Кремъл ще подпише със страната 20 споразумения и договори в различни области, подчертава електронното издание на водещия белградски ежедневник Danas.


Най-важните документи засягат сектора на енергетиката, но и тези, които се отнасят до инфраструктурата. Ще бъдат подписани още споразумения в областта на отбраната, науката, иновациите, социалната защита, туризма и търговията. Всички те трябва да допринесат в кратък срок за подобряване на енергийната сигурност на западната ни съседка, модернизацията на железопътната мрежа, обменът между научните институции и увеличаване на търговския обмен, предаде Фокус.
От редакцията припомнят за инвестициите, които Русия е направила в Сърбия до този момент и представят прогноза за средствата, които Москва ще отдели занапред за страната.
Привеждат се думите на министъра на финансите Синиша Мали, който определя посещението на Путин в Белград като "изключително важно" за развитието на страната.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв