Свързани новини

14.01.2019 09:52

Манолова обмисля ново кариерно бъдеще

Видян 947 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Едва ли ще получа подкрепа за втори мандат, заяви омбудсманът Мая Манолова в ефира на БНТ. Според нея  причината за това е, че от екипа й били максимално откровени и безкомпромисни към нехайството на институциите и към техните опити да посягат на човешки права. Мандатът й на поста изтича през юли 2020 г., когато трябва да бъде избран нов обществен правозащитник. "Не знам в каква кондиция ще бъда след година и половина, тази работа изисква много труд, усилия и концентрация", допълни тя.


„В крайна сметка има много други възможности, винаги един край е възможност за ново начало”,  загатна още Манолова, която е спрягана за кандидат за столичен градоначалник или част от нов политически проект.


Тя коментира увеличението в цената на водата от началото на годината: "КЕВР вече традиционно защитава монополистите за сметка на гражданите.  Тя припомни, че смята да атакува с жалба в КС за новата цената водата. Омбудсманът каза още, че се е обърнала за съдействие към европейския си колега по повод законодателния пакет Мобилност на френския президент Макрон, който ощетява българските превозвачи.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

риби