Свързани новини

11.01.2019 09:48

АБВ: F-16 за нашите ВВС е на гол тумбак – чифте пищови

Видян 1238 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

F-16 за нашите Военновъздушни сили (ВВС) е на гол тумбак – чифте пищови. Това обяви в предаването „Тази сутрин” лидерът на АБВ Румен Петков. По негова информация самолетите и хеликоптерите на военните в момента не са застраховани. Заради това оставка трябва да подадат шефът на ВВС и министърът на отбраната, смята Петков.


АБВ призовава за мораториум върху купуването на нови изтребители. От партията настояват заделените за сделката пари – 1,8 млрд. лв., да бъдат инвестирани в образование, здравеопазване и борба с демографската криза.


Румен Петков коментира и напрежението във Войводиново – в селото започнаха протести и събаряне на незаконни ромски къщи след като двама младежи от ромската махала пребиха командос на Богоявление.


„Не може всеки път, когато двама цигани посегнат на редовен човек, ние да сме смаяни от факта, че има незаконни постройки”, каза лидерът на АБВ.


По думите му решението е да се направи карта на всички незаконни постройки в страната от областните управители, да се осигури ресурс и да се действа незабавно.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади. Ще се