Свързани новини

08.01.2019 14:38

Нинова: Проектът за решение за нов самолет е дъното и краят

Видян 1648 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 Управляващите много пъти са нанасяли удар върху правовата държава и парламентаризма в България, но проектът за решение за нов самолет е дъното и краят, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на пресконференция в централата на партията, предаде Фокус.

 „България е член на ЕС и НАТО и това са стратегически партньорства за нас. САЩ са член на НАТО и там сме партньори. Швеция е член на ЕС – нашето европейско семейство. Тези съюзи изискват коректно и взаимноуважително отношение между партньорите в тях. Смятаме ,че в този избор проблемът не е нито в САЩ, нито в Швеция, а в България. Ние го назоваваме така. Правителството на Бойко Борисов не зачита нито Конституция, нито Народно събрание, нито правова държава. Защо? Има решение на Народното събрание за модернизация на армията и вие знаете какво е то. Сега правителството на Бойко Борисов предлага друго решение на Народното събрание“, каза още Нинова.
„Вижте какво ни предлага Министерски съвет да гласуваме: Народното събрание да разреши проектът за международния договор да се отклони от задължителните изисквания, посочени в актуализирания проект за инвестиционен разход, одобрен с решение на Народното събрание. Давате ли си сметка какво искат от нас - Народното събрание да разреши на правителството да не спазва решението на Народното събрание и да се отклони от задължителните изисквания, гласувани от най-висшия орган в държавата – парламента. Много пъти са нанасяли удар върху правовата държава и парламентаризма в България, но това е дъното и краят“, подчерта лидерът на БСП.



Нинова обяви, че депутатите от левицата ще гласуват против решението на правителството за закупуване на нов боен самолет.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес може да се почувствате под напрежение

Днес може да се почувствате под напрежение от