Свързани новини

05.01.2019 13:01

Биг Брадър и ВИП Брадър изчезват от ефира на България

Видян 4392 пъти | Коментари 6
Гласували 3 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Риалити формата „Биг Брадър“ и производното „ВИП Брадър“ няма да вървят повече на родна земя, научи ексклузивно репортер на „ШОУ“. На негово място есентта се готви ново шоу, напълно вероятно е това да бъде и "Денсинг старс".

Продуцентите на формата вече не виждат смисъл да влагат в сеирджийското шоу, което в последните години не им носи особени печалби. Рейтингът се срина главоломно през последните два сезона, а идеите им за освежаване се изчерпаха.

Голям проблем е вече и намирането на популярни личности, които са готови да се излагат в шоуто срещу малко пари. В последният сезон нямаше нито една голяма звезда, продуцентите изпробваха да правят рейтинг с треторазрядни звезди. Удариха на камък и рейтингът им падна главоломно. А дори и да се навие някоя от големите ни звезди, то тя иска една камара с пари и подписва специален договор, чрез който връзват ръцете на продуцентите и те по никакъв начин не могат да ги използват пълноценно за шоуто.

Носят се слухове и за още една причина, довела до спирането на предаването. Нашите получи отказ за правата на шоуто от първоизточниците в Холандия.

Именно там се заражда идеята за това шоу, в което определен брой участници живеят в къща за около 2-3 месеца под непрекъснатото наблюдение на телевизионните камери.

Пробно тръгва през 1999 г., но оттогава има варианти по целия свят – Англия, Австралия, Германия, Канада, Испания, САЩ, включително и в България. Името на шоуто произлиза от романа 1984 на Джордж Оруел, в който Големия брат управлява диктатурата си като непрекъснато наблюдава поданиците си чрез техните телевизионни екрани и им напомня това с фразата: „Големият брат те наблюдава“.

В България първият сезон стартира през 2004 г. с обикновени участници. Две години по-късно се в Къщата заживяват и популярни личности, а Константин е първият победител в шоуто. Оттогава е имало цели 10 ВИП сезона, 5 с обикновени хора, един семеен и 6 сезона с участници от всички предавания досега.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Ако тази новина излезе вярна есента ще се наложи да давам курбан.За това че НОВА ще ни отърве от това гнусно предаване! Добре че и затъпяващия ,но обеднаващ астрономически народ започна да не ги гледа и да не им пълни гушките с есемеси на последните два варианта гласуваха само по няколко хиляди човека, та НОВА не успя да си избие дори парите ,дето хвърли само за хонорарите на водещите , Гъзис,интелектуалката Алекс и Ники Спестовната Касичка.Иначе този катастрофално тъп формат се вписваше прекрасно с "моралните" критерии на Нова Талавижън,но добре че изби на чиста загуба с приходите ,та ще се наложи по финансови съображения ще го сапикясът.

  • 005 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Сега като няма да го бива вече това скотско и уродливо предаване и се затваря широкия портал за една камарила от супернеизвестни плей-подметки,тия рошави,надрусани и нашарени с "татюси",твърде жадни за известност дамски жабоци с надутите джуки,с които могат да налапат стандартна вафла напряко и напращелите силиконени добавки по туловищата си. Направо осиротяват,няма къде да се дуят и репчат.....

  • 004 Anonimen 30.06.2019 14:08

    най-отвратителното предаване

  • 003 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Крайно време беше да махнат тези простотии и да не тормозят повече зрителите. Слава Богу!

  • 002 Кирето 30.06.2019 14:08

    Да пукнат, които го създадоха!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

везни