Свързани новини

04.01.2019 10:40

Намушканите с нож в София още са с опасност за живота

Видян 1142 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Двама мъже, които в четвъртък бяха намушкани с нож след скандал на пешеходна пътека в София, още са с опасност за живота, съобщи bTV. Инцидентът стана в столичния квартал Дианабад, съобщава БНР. Предполага се, че причина за нападението е отнето предимство на пешеходец.


Инцидентът е станал около 19 ч. Двамата пострадали са отнели с автомобила си предимството на мъж, който е бил на пешеходна пътека.


В последвалия скандал той е извадил нож и намушкал двамата мъже. Извършителят е избягал и все още се издирва. Двамата мъже, които са пострадали, са криминално проявени, регистрирани са за различни престъпления, добавя Националното радио.


Ранените били в автомобил. При последвалата свада пешеходецът извадил нож и ги намушкал. Мъжете са на 42 и 45 години. Откарани са в болница "Света Анна" с опасност за живота. "Свикани са по спешност два екипа, които ги оперират. Състоянието им е критично", казал за NOVA Антон Луков, пресаташе на болницата.


При единия пациент порезната рана в областта на корема е била с дълбочина повече от 10 см. При другия мъж нараняването в областта на корема също е било сериозно. И двамата са били с по-леки порезни рани в областта на раменете. След операциите състоянието им е стабилизирано, съобщиха от болницата. От МВР уточнили пред Нова тв, че мъжете са криминално проявени за трафик на хора, наркоразпространение и грабежи. Пешеходецът, който ги е наръгал, се издирва.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес ще имате доста неща за уреждане

Днес ще имате доста неща за уреждане. Преди обяд