Свързани новини

19.12.2018 14:42

И екоминистърът научил в понеделник, че Жирардели притежава Юлен

Видян 1646 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Решение на правителството е да ме упълномощи да провеждам разговори и търсене на международен и независим консултант, който да направи анализ на концесионния договор на ски зоната в Банско и на основните грешки, допуснати в него още през 2001 година", заяви екоминистърът Нено Димов, който през 2001 г. е ресорен заместник -министър на околната среда и оттогава има пряко отношение към казуса. "Очевидната сложност на този казус ни принуждава да потърсим международна консултация. Нещо повече - става дума за необходимостта за икономически анализ и желанието на правителството да повиши концесионното възнаграждение. Ще видим как това може да се развие по максимално обективен прочит", заяви на брифинг пред журналисти министърът на околната среда и водите Нено Димов. ,,С Марк Жирардели сме на мнението, че зимният спорт трябва да има бъдеще'', посочи Димов и призна, че е научил от самия него, че е собственик на "Юлен". ,,От господин Жирардели научих, че е собственик на "Юлен" в понеделник, преди два дни'', заяви министърът, предаде Сега.


И министър-председателят Бойко Борисов коментира в понеделник в Австрия, че появата на Жирардели в "Юлен" било новина за него. И аз като вас (журналистите – б.а.) слушам, че е от вчера. Безспорно Марк Жирардели е световна величина и да имаш подобни инвеститори е нещо много хубаво", каза Борисов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Велин 30.06.2019 14:08

    Не знам кой какво притежава, но е важно Банско да се развива, защото има потенциал, а мисля, че към момента не се използва докрай.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

скорпион