Свързани новини

18.12.2018 16:25

Арнаудова: Чоков е имал разрешение да посети стоматолог

Видян 1493 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Вчера Ценко Чоков е имал разрешение да се отклони от мярката „домашен арест“, но за да посети стоматолог. Това каза на брифинг говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова, предаде Фокус.


„Днес Апелативната специализирана прокуратура поиска от Апелативния специализиран наказателен съд изменение на мярката за неотклонение на Ценко Чоков. На 10 май беше произнесена първата присъда срещу това лица, което получи 4 години и 6 месеца лишаване от свобода за общо три престъпления – причиняване на средна телесна повреда, отвличане и палежи. Първоначално съдът потвърди мярката за неотклонение „задържане под страна“ и тя беше в сила до 26 септември“, припомни Арнаудова. Тя посочи, че след това заради влошено здравословно състояние Чоков е пуснат под домашен арест.


„Вчера беше разпространена информация, че около 19.30 ч. Ценко Чоков се е намирал в столично заведение. Тази информация беше потвърдена и с докладна записка от СДВР. Според сигнала лицето е установено в заведение в кв. „Драгалевци“ във видимо отлично здравословно състояние. Това, което можем да кажем към този момент, е, че след като извършихме проверка, установихме, че Апелативният специализиран съд за вчерашния ден е дал разрешение на Ценко Чоков да се отклони от мярката за неотклонение „домашен арест“, за да посети стоматолог. А със сигурност заведението, в което е установено лицето, не е стоматологичен кабинет“, заяви Арнаудова. Тя обясни, че е налице неизпълнение на мярка за неотклонение, което е основание за прокуратурата да поиска от съда промяна на мярката за неотклонение в по-тежка.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

скорпион

Ден за земни и практични дейности

Ден за земни и практични дейности. Ще действате със