Свързани новини

14.12.2018 14:21

ГЕРБ: Правителството събра над 2 млрд. излишък

Видян 1381 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Правителството работи великолепно и събра над 2 млрд. излишък, отговориха на БСП от ГЕРБ. Декларацията беше прочетена от Спас Гърневски от парламентарната трибуна. По думите му правителството не дава тези пари персонално на този или онзи, а ги дава за българския народ и за политики, предаде 24 часа.

Говорите за кражба на годината, но кражбата на века стана много по-рано - от 1989 г., когато се пребоядисахте, и 20 години разграбвахте държавата, обърна се Гърневски към социалистите. По думите му в прочетената от БСП декларация имало две истини. "Едната е, че признахте, че българското правителство работи великолепно и е направило 2 млрд. излишък от борба с корупцията и със сивата икономика - това, което при вас не става никога", посочи той. Второ тези пари се харчат абсолютно законосъобразно от българското правителство, добави той. Гърневски отбеляза, че "тези пари отиват за политики, секторни - учители, полиция, социално слаби хора, и за инфраструктурни проекти, които цялата страна чака". Ако няма инфраструктура, няма бизнес, няма икономика и няма пари за нови социални дейности, обобщи той. Така че благодаря, че отчетохте тези постижения на правителството, добави Гърневски.



 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Еее,точно този ли ГЪЗОЛИЗЕЦ намериха да коментира !!! По добре да беше прочел стиховете,които е чисто и хвалел Георги Димитров !!! За изявите му в последните години е ясен !!! С една ДУМА МРЪСНИК !!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

водолей