Свързани новини

12.12.2018 12:05

98,93%: Горанов – вън! А той раздаде 43.4 млн.лв. бонуси в МинФин

Видян 8305 пъти | Коментари 1
Гласували 9 рейтинг: 4.2222
много слаба слаба добра много добра страхотна


98,93% от гражданите на София нямат доверие на финансовия министър Владислав Горанов. Те не желаят повече да го виждат на поста. Това става в града, където ГЕРБ спечели последните няколко кметски избора още на първия тур. Даже избирателите на партията не подкрепят финансовия министър, който – след избухването на скандала с 4-те апартамента и съмнителния огромен кредит от ДСК, не получи защита от нито един високопоставен кадър на управляващите. Премиерът и Цветан Цветанов само го призоваха да се обясни по темата. Всеки от трите опита на Горанов да го стори породи все повече недоверие в публиката и резултатите вече са видни.
Броят на анкетираните надвишава необходимия за извадка, а демографските им характеристики съвпадат с тези на населението на милионния град - 187 при необходими 150
. Уточняваме, че след броени дни – от Нова година, предстои рязко повишаване на данъците на старите автомобили – над 2/3 от всички в града по данни на Столичната община, което допълнително ще се отрази на резултата на отговорния за това министър и едва ли ще бъде позитивно.
Напомняме, че според Горанов хазната има рекорден излишък (по признания дори на Менда Стоянова той идва от ненаправени, а предвидени в бюджета капиталови разходи, което пък се дължи на слабото усвояване на еврофондове). Наличието на профицит прави нелогично вдигането на данъците, особено от афиширано за дясно правителство. А за ЧНГ скача не само налогът върху старите коли. От 2,5 до 5 пъти се вдига данъкът за основно жилище в 140 града на България. Горанов предлага въвеждане на налог дори върху дрехите втора ръка, които по официални данни са носени от 50% от българите, „само” 42% от софиянците се обличат с тях. За благозвучие данъкът е наричан Екотакса.
Припомняме, че в коалиционното споразумение и правителствената програма изрично е написано и обещано, че няма да бъдат вдигани данъци.
Данните, според които 98,93% от софиянците желаят изгонването на финансовия министър, а само 1,07% са


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Колчо Слепеца 30.06.2019 14:08

    Защо не се говори за следприватизеционен контрол и на НХК-Бургас??? Говорим само за Полимери -Девня!! В НХК-Бургас до приватизацията работеха м/у 16000 и 18000 работници !! Сега работят 1400, като са унищожени /съборени/ или не работят поради унищожени мащини , помпи , екструдери, компресори, колони и реактори....Напълно унищожени са Полиетилен НН, ВНІ1, ПВН-2 1 Каучук и производни -Булана и др. Полистирол, Полипропилен - целия Олефинов к-С "ПОЛИМЕРИ" и още и още и ......Б.Борисов, Цацаровн , Специализиран съд -Гешев, къде сте ???, спите ли Спете ,спете ....до сега ви плащаха Баневи , М. Стайков, Ветковци Арабаджиеви / ...на Цецо Цв./ и бяхте добре , защо не проверите всички лаборатории, които са си изградили Асвалтовите бази в България и си измислят -ФАЛШИФИЦИРАТ ПРОТОКОЛИ ЗА КАЧЕСТВО , ТЕМПЕРАТУРА ЗЪРНОМЕТРИЯ НА ФРАКЦИЯ И КОЛИЧЕСТВО БИТУМ, ТОВА Е ПРЕСТЪПНО !!! Качеството на смесите и рецептите за такива се определят от Национална лаборатория към Института по пътища , така не може да крадете и още и още и... Не ми се говори !!ОТВРАТ Какви строителни фирми , какви 5 лева ?? Само кражба , кражби и връщане на пари на когото трябва - разбирай -който МИ ДАДЕ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПОРЪЧКАТА !!!! Нали всеки Договор има 5-8% непредвидени разходи- крадете и си играете със сигурността на българите по пътищата !!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

риби

Използвайте методичността си

Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат