Свързани новини

07.12.2018 15:12

Деца от Българската коледа украсиха елхата в президентството

Видян 1434 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Коледа е нашият най-светъл празник, който ни зарежда с много доброта и ни дарява с много вяра и много надежда. Коледата сбъдва нашите мечти. Това каза президентът Румен Радев на предколедното тържество на "Дондуков" 2, където той, заедно със съпругата му Десислава Радева и деца, подпомогнати от благотворителната инициатива "Българската Коледа", украсиха заедно коледната елха.

По традиция президентът кани десетки деца и техните родители за украсяването на празничното дърво.

По думите на Радев най-хубавото на този празник е, че ни събира заедно и ни напомня, че когато хората са заедно, когато се подкрепят, животът е по-добър и по-светъл.

Най-красивото нещо в Коледата са вашите детски усмивки, каза президентът. Те ни показват, че трябва да бъдем добри, че всеки от нас има нужда от подкрепа, от добра дума, от усмивка и особено от протегната ръка в мигове на изпитание, каза държавният глава. Затова, бъдете здрави, усмихвайте се, пейте, лудувайте и продължавайте да радвате вашите родители и нас с усмивките си, пожела президентът Румен Радев.

На тържеството днес децата изработваха коледна украса, украсяваха коледни сладки с помощта на професионални готвачи, писаха писма до Дядо Коледа, а за доброто настроение се погрижиха децата от ансамбъл "Пламъче" и от 144-о СУ "Народни будители".

"В подкрепа на децата с тежки заболявания и увреждания" е темата на шестнадесетото издание на благотворителната инициатива "Българската Коледа" тази година. Президентът Румен Радев даде начало на кампанията преди седмица в Стара Загора.




 

 

 







Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.