Свързани новини

05.12.2018 09:42

МВР поздрави децата на загинали служители с Тук съм да ги скъсам и да им взема парите

Видян 2359 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна





Министерството на вътрешните работи за пореден път шокира обществеността със свое решение. Вътрешното ни ведомство избра младата певица Тита да даде старт на традиционната благотворителната кампания, посветена на децата на загинали и пострадали служители на МВР, при изпълнение на служебния си дълг. Импровизираният концерт бе в сградата на Академията на МВР, а в залата присъстваха 94 дечица и курсанти. Не, че те не се радваха бурно на изпълнителката, но част от текстовте на нейните песни са меко казано неподходящи.


  Като например: „Тук съм да ги скъсам и да им взема парите. Да, такава съм, т'ва не губя, сори, мамо...Аз съм пълна каша, дама с пълна чаша. Малки непослушни котенца ше ги пердаша... Дръж пътя, миличък, нещо си ми бледичък. За игричките ти I don't give a f*ck...Малката, вече голяма, сама да се оправя. Вкарай ме в твойте схеми.".  Това бяха част от посланията на младата певица, които бяха презентирани с недвусмислени жестове пред дечицата, насядали на първите редове.


Най-отпред на първия ред естествено беше вътрешният министър Младен Маринов. Той напомни, че идеята за 15 години от стартирането й, се е развила, станала е по-мащабна и все повече хора са се включили в нея. Според него това показва, че обществото цени подвига на служителите на МВР. Децата получиха и други подаръци, освен текстовете на Тита.















 
 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

рак