Свързани новини

04.12.2018 11:30

Свалят от екран Розовата дама на Северна Корея

Видян 1865 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Мелодраматичните изяви на най-известния новинар в Северна Корея скоро ще останат в историята, тъй като каналът, контролиран от държавата KCTV, преминава през модерно преустройство.

Ри Чън-хи, 75 години, е наречена "розовата дама", заради отличителното й облекло- традиционна Ханбок рокля. Тя бе лицето на държавата телевизия и обяви най-важните исторически събития, включително ключовите ядрени опити и смъртта на лидерите Ким Ир Сен и Ким Чен Ир, по време, на които плачеше.

Но тревожните тонове на г-жа Р. изглежда вече не отговарят на високотехнологичния образ, който младият лидер на страната Ким Чен Ун, все още е на 30-години, иска да покаже. В съответствие с преследването на модернизацията, KCTV въвежда по-млади репортери и по-светло, по-добре оборудвано студио.

 Ри, позната както заради своята преувеличена подкрепа за династията на семейството на Ким, така и с гневните изблици срещу Запада, се появява по-рядко в държавната телевизия, въпреки че това се дължи и на нейното полу-пенсиониране.

Програмите се променят от възхваляващи постиженията на "големите лидери" в страната към такива, които се фокусират върху по-разнообразни теми и подобренията в жизнения стандарт.

Телевизионните предавания обаче не пропускат да включат интервюта с хора, които изказват своята благодарност при всяка възможност към лидера си.


Виж видео ТУК!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

козирог