Свързани новини

02.12.2018 09:04

Борисов, твой министър ли е Горанов? Не си трай, зове Нинова

Видян 3079 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Премиерът Бойко Борисов да излезе и да каже Владислав Горанов негов министър ли е или не. Това каза лидерът на БСП по време на 4-ото заседание на XIII Конференция на Софийската градска организация на БСП.


"Бойко Борисов удобно мълчи. Става въпрос за министъра на финансите Владислав Горанов. Борисов смята, че ще се отърве от този ангажимент, като каза, че той е голям човек и да излезе да отговаря. Не, това не ти е Валери Симеонов, с когото да се оправдаеш, като с коалиционен партньор. Това е твой министър или може би не е? На кого е? Кой е назначил Горанов? Кой ще носи отговорнсот за това? Според Конституцията и правилата в държавата- това е премиерът. Но да излезе и да каже ясно: Горанов е министър на ГЕРБ и аз нося отговорност за това. Или: Горанов ми е назначен от друг и ми е трудно да понеса отговорност за това. Говоря за задкулисието. Защото когато институциите не работят, когато са нарушени принципите на държавност, на правовата държава, някой взима решенията другаде. Това е вторият белег на модела, който искаме да променим. И Горанов е ярък израз на този модел", написа Нинова във Фейсбук.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Добри Божилов, Фейсбук: 30.06.2019 14:08

    Корнелия даде нови 2 месеца "въздух" на Бойко... Вервайте, че е "опозиция"... Корнелия Нинова даде поредна спасителна глътка въздух на Бойко Борисов. Вчера пред софийската организация на БСП, тя обяви, че "след Конгреса поемат курс към предсрочни избори". Но конгресът е чак в края на януари на 26-ти. Значи едва след това БСП ще предприеме някакви по-съществени стъпки. Като например да изкара 10 хиляди души в София на улицата, вместо да събира 50 хиляди на Бузлуджа. Защо Корнелия не подкрепи протестите, които щяха да съборят Бойко, все още отговор няма. Но вече има ясен отговор, че БСП дава 2 месеца на спокойствие на властта, вместо незабавно да се включи в събарянето и. В момента Бойко се клати - има протести, Каракачанов е супер компрометиран, Горанов - вторият най-важен министър, е на път към оставка, а в Парламента Валери Симеонов започна да се прави на вътрешна опозиция. И на този фон какво виждаме? БСП се намесва и за пореден път... подкрепя Бойко. Точно подкрепа е, когато властта се клати, ти да отложиш твоето включване за след 2 месеца. Правителство пада при съединени сили срещу него, а не при разпръскване на силите във времето. А и след 2 месеца кой ще помни какво е обещала Корнелия днес? Може дори тогава да не поеме към избори. Вече 4 или 5 пъти в критичен момент, БСП се намесва и спасява Бойко. Вдига му топката за "воле" и той става герой. Няма да има никакви нови избори. Поне не и по заслуга на БСП. А ако случайно народът свали Бойко сам, то след изборите маските ще паднат. Бойко и Корнелия ще се гушнат в "голяма коалиция" и пак ще си гледаме все същия неолиберален, анти-патриотичен и атлантически курс, който убива страната ни...

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

дева