Свързани новини

30.11.2018 13:23

Маринов: Не виждам смисъл от въпроса дали ще следим, когото и да било

Видян 1124 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 Не виждам смисъл от въпроса дали ще следим, когото и да било – политическите фигури имат право да дават своите мнения и предположения. Това каза министърът на вътрешните работи Младен пред журналисти в отговор на въпрос дали следи Корнелия Нинова, предаде Фокус.
„В рамките на парламентарния контрол казах, че нищо по-специално не се е случило на тези територии. Това са служители, които си работят на територията там. Били са на обществено място. Въобще не виждам смисъл от въпроса дали ще следим, който и да било“, каза още министърът.
По думите му всеки областен директор носи отговорност за обществения ред на своя територия. „Преценява какви сили и средства, в кои райони и по кое време да разположи“, допълни още вътрешният министър. Попитан дали Корнелия Нинова спекулира, че МВР я следва, министърът отговори: „Не ме вкарвайте в такива подвеждащи въпроси. Казвам ви какви са фактите. Всеки има право, още повече политическите фигури да дават своите мнения и предположения. Гарантирам ви, че ние работим по инструкциите и нормативните документи, които организират нашата дейност“, допълни министърът.
На въпрос дали е имал телефонен разговор с лидера на БСП и дали й е обяснил ситуацията, министърът обясни, че не е имал възможност да има такъв.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Венко Сабрутев

ППДБ иска комисия за пътната карта и Турски поток

ПП-ДБ са внесли проект на решение за ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!