Свързани новини

25.11.2018 09:51

Протестите продължават

Видян 3184 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Продължават протестите срещу високите цени на горивата и ниския стандарт на живот, предаде БНР.

В Бургас протестът ще започне в 12 ч. Очаква се той да бъде мащабeн, заяви неформалният им организатор Росинка Бъчварова:

"Моето наблюдение е, че хората се обединяват и всеки път стават все повече и повече, срещу високите цени на горива, винетки, срещу социалното обедняване на българина. Вече сте разбрали, че са приели високите данъци за по-старите автомобили, по-високите граждански. Тези в парламента продължават да правят каквото си искат".

В Стара Загора недоволни от управлението на страната граждани излизат на автошествие по улиците на града. Началният час на протеста е 14.00, а сборният пункт е новият парк „Артилерийски“. Очаква се в подкрепа на старозагорци да се присъединят жители на Нова Загора, Казанлък и други градове в областта.

От парка демонстрантите ще тръгнат на автошествие по улица "Христо Ботев", от кръговото кръстовище ще продължат към промишлената зона край града, за да стигнат до крайната точка - бившият птицекомбинат при село Загоре, съобщи Силвия Ангелова, една от организаторите на протеста. Организаторите не изключват опити за провокации.
Протестът трябва да приключи в 16 часа.

Два протестни шествия се очаква да се проведат в Сливен. Едното е организирано от протестиращите всяка вечер, обединени под надслова "Един народ срещу системата", които ще се съберат в 10.00 часа на площад „Хаджи Димитър. Групата, водена от Петър Низамов се


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Ден за земни и практични дейности

Ден за земни и практични дейности. Ще действате със