Свързани новини

22.11.2018 14:29

МВР следи срещата на Нинова с баба Дора

Видян 1252 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Г-н Борисов, ние свободни хора в свободна страна ли сме?", запита лидерът на БСП Корнелия Нинова, която се оплака от полицейско преследване. Тя заяви, че след като обявила намерението си да посети животновъдите, чиито стада бяха избити заради съмнения за чума, била посрещната в с. Малко Шарково от полицейски патрул и срещата й се провела под тяхно наблюдение. Нинова обясни, че същото се случило и в с. Голямо Шарково, където я очаквал друг полицейски патрул.


"Хората там бяха изключително изненадани, защото никога не са виждали толкова полицаи на едно място, въпреки десетките сигнали за грабежи, набези и кражби от домовете им", изтъкна тя.


Лидерът на БСП изрази изумлението си, че дори срещата й с баба Дора, станала символ на протестите, била проведена под полицейско наблюдение. Не по-различна била ситуацията в Болярово и Ямбол.


"Да не сме обявили извънредно положение", пошегувала се Нинова. На въпроса й на какво се дължи подобно струпване на полиция, служителите на реда отвърнали, че изпълняват нареждане от София да не я "изпускат от очи".


Позовавайки се на Конституцията на страната, соцлидерът заяви, че нареденото полицейско присъствие е в разрез със закона.  Нинова допълни, че ако целта на наблюдението е действията й да бъдат ограничени, това няма да се получи. Нинова заяви, че няма нужда някой да се грижи за нейната сигурност, защото се чувства добре сред хората.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

овен

Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади. Ще се