Свързани новини

22.11.2018 09:35

Кутев: Абсурдно е Николова да бъде вицепремиер

Видян 1454 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Марияна Николова не е наясно какво се изисква от нея като вицепремиер. Изглежда уплашена и знае, че това място не е за нея, коментира в предаването „Тази сутрин” по bTV депутатът от БСП Антон Кутев. Изобщо явно на България изобщо не й върви с вицепремиерите, и то доста отдавна е тръгнало някакви хора да стават. Според мен е случайно вицепремиер и аз не виждам някакво смислено основание тя да бъде вицепремиер. Очевидно тя има конкурентни предимства, за които аз не знам. Валери Симеонов сигурно е по-запознат, но това, което виждам като публичност, е абсурдно тя да е вицепремиер“, каза още Кутев.


Депутатът коментира и факта, че тя е избрана без гласовете на „Атака“. По думите му този, който ще се бори на практика за коалицията, ще е Волен Сидеров. Целта на Сидеров е да събори по някакъв начин правителството, като изтегли гласовете на Патриотите, уточни депутатът.


„Рано или късно ще се оттегли Каракачанов, но според мен може да се правителството ще падне преди това. Просто стъпките за освобождаването на Валери Симеонов дойдоха много късно“, каза Кутев по въпроса за исканата оставка на министъра на отбраната Красимир Каракачанов от Волен Сидеров.


„Правителството ще падне преди да се оттегли Красимир Каракачанов. Недоволството в хората вече е факт, сега то търси къде да се изрази. Проблемите ще се задълбочават и това ще доведе до тежък крах на правителството“, прогнозира депутатът. Той отрече БСП да стои зад протестите. По думите му няма да е честно опозицията да се възползва от чуждото недоволство.


„Въпреки това ще се опитаме да придвижим парламентарно всички искания на протестиращите“, увери депутатът от опозицията.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

везни

Днешният ден ще ви напомни за значението на личното пространство

Днешният ден ще ви напомни за значението на личното